sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Maneliștii au cântat melodii de jale și zeci de oameni s-au înghesuit, fără mască, în curte

  de Special Arad | 5 august 2020, 9:43 PM | Naţional

  0

  Amenzi la priveghiul lui Emi Pian, după ce zeci de oameni, fără măști și nerespectând regulile de distanțare, s-au îngrămădit în curtea liderului clanului Duduianu.

  Trupul neînsuflețit al lui Florin Mototolea, zis ”Emi Pian”, a fost adus la locuința sa din Rahova, unde așteptau zeci de persoane. Aproape nimeni nu avea mască. Aglomerația era atât de mare în curte, încât unul dintre organizatori le-a cerut celor prezenți să iasă din curte.

  Potrivit Libertatea, au fost date 30 de sancțiuni, în valoare de 14.000 de lei. “Una din amenzi a fost aplicată organizatorului”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei, potrivit sursei citate.

  De asemenea, zeci de persoane s-au îngrămădit în camera unde este depus trupul interlopului, unde au fost aduși maneliști care interpretau cântece de jale.

  Emi Pian a murit în dimineața zilei de marți la Spitalul Universitar din București, unde ajunsese cu răni grave după o altercație ce a avut loc în cartierul Giulești Sârbi din Sectorul 6.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.