Amenzi de aproape jumătate de milion de lei pentru administratorii de plaje, în doar o săptămână

  de Special Arad | 22 iulie 2020, 8:10 AM | Naţional

  0

  Odată cu numărul mare de turiști, a crescut și numărul amenzilor pe litoral.

  Pe lângă sancțiunile privind regulile sanitare, s-au dat amenzi și pentru administratorii de plaje care nu lasă suficent loc pentru turiștii fără șezlong sau își exind ilegal barurile.

  Numai în ultima săptămâna s-au dat amenzi de aproape jumătate de 542.500 de lei.

  Au fost administratori de plaje care au extins ilegal barurile, alții nu asigurau spațiu suficient pentru turiștii care veneau cu prosopul.

  În plus, în unele zone nu existau suficiente recipiente pentru colectarea selectivă a deșeurilor rezultate din activitatea turistică.

  Sursa: Europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.