Amenzi de 9.500 de lei pentru arădenii care nu au respectat măsurile de protecție individuală

  de Special Arad | 23 mai 2021, 1:45 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat În zilei de 21 și 22 mai a.c., poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 2.758 de persoane, verificate 150 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 62 de mijloace de transport în comun/persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.500 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

  Reamintim arădenilor că portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu în mijloacele de transport în comun, spațiile publice închise precum și în zonele aglomerate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.