Amendă de 60.000 lei de la Garda de Mediu unei firme care extrăgea ilegal nisip din zona Păuliș

  de - | 11 November 2021, 10:41 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat. Comisari ai Gărzi Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Arad au surprins în terasa albiei râului Mureș – zona comunei Păuliș un agent economic care desfășura, pe două amplasamente distincte, activități de extragere a nisipului și a petrișului și de sortare agregate, fără a deține acte de reglementare prevăzute de legislația în vigoare.
  Pentru cele două fapte contravenționale au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției, aplicându-se amenzi în valoare de 60.000 lei dispunându-se sistarea activității pe ambele perimetre.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.