vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Am pus Aradul pe hartă”! New York Rolls, cel mai dorit desert de pe planetă, se face la Arad

  de Lucian Dănilă | 29 iunie 2023, 3:43 PM | Advertorial | Povești despre oameni

  0

  Despre brutăria „Bontalenti” am mai scris, și am făcut-o tot timpul sub influența simțurilor de tot felul, gustative, olfactive dar chiar și sufletești. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de tot ceea ce găsești în vitrinele sau pe rafturile brutăriei care are puncte de desfacere atât în Arad, cât și în comuna Vladimirescu.

  „Bontalenti” este prima brutărie artizanală din Arad și, o spun cu cea mai mare convingere, nu există o alta cu mai multă originalitate în această zonă.

  Anca Bontalenti, împreună cu echipa ei de patiseri specializați, condusă de Bocșa Dimi, au adus acasă rezultate excepționale la concursuri internaționale iar acum fac minuni în bucătăria Bontalenti.

  Iar pentru a se asigura că tot ce iese din cuptoarele brutăriei este de cea mai bună calitate, brutarul de la „Bontalenti”, Chef Marius Vancia, vine din cea mai importantă ligă, lucrând câțiva ani la restaurantul lui Raymond Blanc, „Le Manoir aux Quat’Saisons”, un restaurant care de aproape 30 de ani își păstrează stelele Michelin.

  Anca Bontalenti, proprietara și creierul acestei afaceri, ne spune că are planuri noi. „Renovăm și în această vară dorim să deschidem și o terasă la locația noastră de pe strada Mărășești, numărul 2″, ne-a spus Anca.

  bontalenti 6

  Melissa, sufletul artistic și mintea creativă a echipei Bontalenti, menține o legătură strânsă cu clienții și îi surprinde constant cu noi evenimente, giveaway-uri și conținut din culisele brutăriei.

  „La noi sunt rețete unice și nu comparăm doar cu ceea ce se găsește la Arad. Mereu aducem rețete noi, texturi noi, savori”, spunea foarte dezinvoltă tânăra de 19 ani.

  Și ne-a spus un nume: New York Rolls. În acest an, în 2023, New York Rolls este desertul devenit fenomen mondial, desertul care a rupt Tik Tok-ul, desertul cel mai râvnit în lume în acest moment.

  „Am pus Aradul pe hartă. New York Rolls (foto sus) este cel mai popular desert din lume în acest moment și poate fi găsit doar în patru orașe din România. După București, Timișoara și Iași, din 24 mai acesta poate fi savurat și la Arad”, a continuat Melissa.

  „New York Rolls este un adevărat fenomen în industria mondială a deserturilor, un exemplu pentru ce înseamnă #ArtaPatiseriei!
  Cât despre gustul demențial, fiecare mușcătură aduce un amestec dumnezeiesc de #savori și texturi, de dulce și sărat, de crocant și moale.

  Cel mai râvnit desert de pe planetă, de savurat în tihnă sau on the go, îl veți găsi în exclusivitate la brutăria #Bontalenti!

  Vă avertizăm că poate crea dependență”, se arată și pe pagina de facebook a brutăriei Bontalenti.

  BRUTĂRIA BONTALENTI
  Arad, strada Mărășești, 2
  Vladimirescu, strada Progresului, 90
  TEL: 0772 160 443

  Link Facebook

  Link Instagram

  Link Tiktok

  bontalenti 9

  Citește cu click pe titlul de mai jos:

  Bontalenti, brutăria de care te vei îndrăgosti!

  Vezi galeria foto de mai jos:

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.