Alina Gorghiu a demisionat din fruntea PNL

  de - | 12 decembrie 2016, 3:25 PM | Politikos

  0

  Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat în urmă cu puţin timp că își va depune mandatul de la conducerea partidului și că acest gest a fost anunțat și de alți lideri liberali. “Încă de ieri am avut discuții cu colegii, liderii din teritoriu, conducerea centrală și pentru mine nu există alt gest decât depunerea mandatului”, a spus Gorghiu, citată de Agerpres.

  Tot astăzi, a demisionat şi preşedintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu. El a secondat-o pe Alina Gorghiu la alegeri pe lista pentru Senat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.