sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ministrul Justiției la Arad. Alina Gorghiu, întâlniri cu judecătorii și procurorii arădeni

  de Ioana Costaș | 11 august 2023, 1:58 PM | Știri Arad

  1

  Alina Gorghiu, ministrul Justiției s-a aflat astăzi la Arad, în vizită, la Tribunal și Judecătorie. Gorghiu a fost însoțită de arădenii Roxana Momeu și Mihai Pașca, secretari de stat în Ministerul Justiției.

  De dimineața, ministrul a avut întâlnire cu conducerea Tribunalului și Judecătoriei Arad, urmat de un tur al instanței arădene în care Alinei Gorghiu i-au fost prezentate atât stadiul lucrărilor de reabilitare a clădirii Palatului de Justiție, cât și modernizările care au fost aduse instanței pe parcursul ultimilor ani.

  Ministrul Justiției s-a abținut de la a da declarații presei, precizând doar că își va prezenta concluziile vizitei în timpul conferinței de presă programată în această după masă.

  Președintele Tribunalului Arad, Virgiliu Flavius Bradin, a oferit presei o declarație în urma întâlnirii pe care a avut-o cu Alina Gorghiu: „Astăzi am avut plăcerea să avem la Tribunalul Arad, ca invitată, pe doamna ministru  Alina Ștefania Gorghiu, pe doamna secretar de stat Roxana Simona Momeu și pe domnul secretar de stat Mihai Pașca. În cursul întâlnirii care a avut loc cu reprezentanții Tribunalului Arad și ai tuturor instanțelor din raza de competență a Tribunalului Arad, au fost discutate chestiuni care au vizat situația actuală materială și de resurse umane a instanțelor arădene. De asemenea, au fost prezentate proiectele care se doresc a fi avute în vedere de către conducerea managerială în viitorul apropiat și s-a obținut din partea doamnei ministru promisiunea, deschiderea, că măsura resurselor disponibile în aceste proiecte vor fi susținute. Totodată am trecut în revistă impactul pe care legile aflate în dezbaterea publică din ultima perioadă au influențat sistemul de justiție. În concret au influențat fluctuația de personal din județul Arad și amenințările care există în viitorul apropiat din această perspectivă a resurselor umane. Ne-am bucurat că doamna ministră a avut o totală deschidere și o abordare cuprinzătoare a tuturor problemelor ascultând cu interes ceea ce am avut noi de spus”.

  Turul ministrului a continuat cu o vizită la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad.

   

  Citește și: Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, vizitează joi municipiul și îi vor fi prezentate lucrările de reabilitare de la Tribunalul Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … Și nu a vizitat dna Gorgihiu, terenul de 5.000 metri pe care A PUS MÂNA, pardon, pe care „l-a cumpărat”, cu circa 970.000 lei, colegul de partid și de Minister, Mihai Pașca, în „buricul Aradului” și unde dorește să desființeze Spațiul Verde (și așa deficitar) pt. „a planta” 2 mastodonți de beton, fier și sticlă… ? 🤔
   .
   Uauuu…, păi trebuia s-o facă, cu „mândrie”, că, doar colegul său „ne mai civilizează” și pe noi, PROVINCIA, aducându-ne și nouă, prostovanilor, aerul de Capitală, cu betoane, grinzi de oțel și sticlă „cât încape”, în locul „demodatelor” insule de verdeață pe care acum, poți „să le cauți cu lumânarea” în București… 😎

   +16 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.