sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alexandru Pelici: „Am luat golul doi foarte ușor și de acolo a mers tot mai rău”

  de Lucian Dănilă | 5 martie 2022, 9:44 PM | Sport

  0

  Alexandru Pelici, antrenorul echipei CS Mioveni, a felicitat UTA pentru victorie și crede că arădenii chiar au meritat-o. Împreună cu echipa sa, tehnicianul continuă să lupte pentru evitarea retrogradării.

  „Un meci din care ne doream să luăm punct sau puncte. Am făcut o primă parte bună, am stat bine în teren, am pus probleme în ceea ce privește faza de atac, am și condus. UTA nu ne-a desfăcut, din păcate nu am ținut de rezultat până la pauză, apoi am luat golul doi foarte ușor și de acolo a mers tot mai rău. Pe final am riscat, am schimbat sistemul de joc, dar UTA a avut alte șanse mari de a marca.

  Am avut și noi oportunități, dar am greșit la execuție. Nu am făcut pasul în spate la 0-1, jocul nostru e bazat pe organizare defensivă bună. De multe ori am spus că trebuie să fim realiști, să știm că nu cred că există două echipe împotriva cărora plecăm cu șansa întâi, în rest e clar că eram cotați cu șansa a doua.

  În momentul când riscăm și schimbăm sistemul, ieșim la joc, suferim la duelurile 1 contra 1. Una peste alta, victorie meritată pentru UTA, felicitări lor. Pentru noi lupta continuă, suntem unde nu ne credea nimeni. Toată lumea se aștepta să fim pe ultimele două locuri, dar noi suntem în luptă și vrem să rămânem în prima ligă”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul echipei CS Mioveni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.