Alexandru Meszar: „UTA este o doamnă cu o vârstă frumoasă și este foarte sensibilă”

  de Lucian Dănilă | 16 May 2022, 10:13 PM | Sport | Topic special

  2

  Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA, a fost invitat în această seară la emisiunea Glasul tribunei, de la TV Arad, emisiune moderată de Giuliano Junc. Meszar a făcut o analiză a sezonului care tocmai s-a încheiat, unul care din punct de vedere sportiv a fost sub cel anterior.

  Probabil cel mai interesant, cel mai așteptat moment al discuției dintre Giuliano și Alexandru Meszar a fost cel legat despre preluarea clubului de grupul de investitori format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, dar și colaboratorii lor, Marius Grada și Rudi Vizental.

  Deși se vorbește de câteva săptămâni despre faptul că „discuțiile sunt avansate”, până în acest moment nu s-a concretizat nimic. În acest timp, Alexandru Meszar a făcut strategia pentru sezonul care va începe în luna iulie, o strategie pe care cel mai probabil a făcut-o sfătuindu-se cu viitorul antrenor, Ilie Poenaru, fără a se consulta cu grupul de investitori din jurul lui Simion Apreutese.

  În ceea ce-l privește pe Poenaru, acesta va fi prezentat până la finalul lunii mai. Meszar nu a vorbit despre Poenaru, dar a fost destul de clar atunci când s-a referit la Ionuț Badea, cel care încă este sub contract cu clubul arădean. „Badea vine mâine la Arad”, moment în care Giuliano Junc l-a întrebat dacă vine la discuții. „Nu, doar vine la Arad”, a încheiat subiectul Meszar.

  Conducătorul clubului arădean a declarat că UTA a semnat deja contracte cu un fundaș central, cel mai probabil cu albanezul Hoxhallari, cu un jucător Under 21 de perspectivă (n.r. din informațiile noastre, Șteau de la Gaz Metan) și cu un mijlocaș central. Aceste transferuri, la fel ca și prelungirea contractelor celor nouă jucători dar și a numirii noului antrenor, s-au făcut fără consultarea grupului de investitori cu care Meszar negociază predarea clubului.

  „Există de ceva vreme discuții avansate. În prima fază trebuie să spunem că aceste persoane sunt arădeni, au afaceri și în Arad, sunt foarte inimoși, serioși și au rezultate foarte bune în domeniile lor de activitate.

  UTA este o Doamnă cu o vârstă frumoasă, foarte sensibilă. Și ei cunosc acest lucru și tot UTA este totodată foarte importantă pentru comunitate, de aceea trebuie să procedăm foarte, foarte atent ca să nu supărăm sau să nu greșim.
  Dacă facem o tranzacție foarte rapidă, s-ar putea să greșim și ei știu acest lucru. De aceea, mai durează.

  Suntem în discuții permanente. Astăzi am stat cinci ore pentru a pune la punct lucrurile, o să dureze dar pregătirea sezonului merge înainte și se va face tranzacția la momentul potrivit dacă vom avea o înțelegere finală.

  Ce trebuie spus, este că asocierea despre care vorbim va fi pentru continuitate și stabilitate, nicidecum pentru a ne aștepta repede la performanțe sportive spectaculoase. Nu vom deveni peste noapte un fel de PSG al României (n.r. aici a completat moderatorul Giuliano Junc)”, a declarat Alexandru Meszar.

  Conducătorul clubului UTA a vorbit și despre datoriile de aproximativ două milioane de euro, afirmând că este un lucru normal pentru orice club din Liga 1.

  Emisiunea o puteți urmări integral cu click aici.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. UTA nu este "doamna" si ...

   … nici „sensibila”!
   UTA este UTA, un club de exceptie nascut din suflet care n-are nicio treaba cu „vorbitorii” de astazi.UTA este LADY STRONG SOUL!
   [Sensibili si doamne] sunt cei care vorbesc in numele numelui celui care a NASCUT FENOMENUL UTA!Toti CULDUSII isi aroga „merite”, cand ar trebui sa stie unde le este lungul nasului si sa nu uite ca: „rusinea aia mai mare, e rusinea pe care nu o vede nimeni, rusinea de tine insuti!” – HAI UTA!!! – strig de o suta de milioane de ori!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.