duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alexandru Meszar și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Aradului! (Foto)

  de Lucian Dănilă | 6 martie 2020, 4:40 PM | Știri Arad

  0

  Ceea ce scriam în exclusivitate în urmă cu două săptămâni s-a oficializat în această dimineață. Alexandru Meszar, cunoscut arădenilor mai ales datorită proiectului UTA, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Aradului.

  „Venind din lumea sportului nu pot să intru în competiție pentru locul 2, nu-mi permite statutul de sportiv, sau de reprezentant al fenomenului”, spune Meszar, declarație apărută în contextul în care a fost întrebat cum ar putea fi UTA afectată dacă el ar deveni primar sau viceprimar.

  Meszar candidează din partea UDMR, filiala Arad, iar la conferința de presă au mai participat președintele UDMR Arad, deputatul Farago Peter și actualul viceprimar al orașului, Levente Bognar.

  „Mulțumesc Uniunii Democrate Maghiare, sunt onorat pentru încrederea acordată, de a mă propune candidat la Primăria Municipiului Arad. Consider că funcția de primar a orașului este de o responsabilitate majoră. Am acceptat această provocare deoarece am o experiență în administrație. Reprezint grupuri, cetățeni, organizez și administrez zilnic. Sunt arădean și am rămas arădean în pofida faptului că am avut oferte și oportunități atrăgătoare de a părăsi țara și orașul. Nu am făcut-o, pentru că mi-a plăcut Aradul, am încredere în Arad și în arădeni. Sunt sigur că putem ajunge un oraș important economic, frumos, curat, sănătos și verde al regiunii.  Trăind aici zi de zi, de aproape 50 de ani, cunosc majoritatea problemelor arădenilor, problemele orașului.  Doresc să reprezint cu responsabilitate, în primul rând toți cetățenii Aradului, Uniunea și familia mea, sportul arădean”, a spus Alexandru Meszar.

  IMG 5182

  „Acum o lună de zile nu mă gândeam că există posibilitatea acestei candidaturi din partea Uniunii. Este o mare provocare pentru mine și eu practic mi-am început campania acum 15 ani. Dacă în tot acest timp am muncit bine, înseamnă că voi avea și susținerea acelora pe care i-am convins prin faptele mele. Nu fac diferențiere între sporturi, cluburi sau echipe și eu zic că ar fi un avantaj enorm dacă aș intra în administrația locală. Nu doar pentru UTA, căci multă lume mă asimilează cu brandul numărul unu al orașului, ci și pentru restul ramurilor sportive și cluburi din oraș. Peste tot există probleme de care ne lovim zi de zi și ar fi foarte important ca în conducerea orașului să intre cunoscători ai fenomenului”, a încheiat Meszar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.