sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Alexandru Meszar: „Nu mi-e teamă deloc, e un fake news. Stenogramele sunt în favoarea noastră”

  de Lucian Dănilă | 24 mai 2021, 1:05 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Lumea fotbalistică din Arad, dar nu numai, așteaptă vești după declarațiile date de reprezentanții clubului Astra, Dani Coman și Bogdan Mara, referitor la posibila retrogradare a echipei UTA Arad din Liga 1.

  Cei doi făceau referire la dosarul în care au fost trimiși în judecată Codru Decebal Grădinariu și Claudiu Drăgan, ambii fiind angajați ai clubului, un caz în care DNA a dat soluție de clasare pentru clubul UTA, gruparea arădeană nefiind implicată în acest proces.

  Dani Coman spunea imediat după finala Cupei României, pierdută de Astra în fața celor de la CS Universitatea Craiova, că „Astra mai are un meci luni…”

  „Echipa merge în continuare, mai e un meci luni, Comisia de Disciplină va analiza situația UTA-ei Arad, care e similară cu situația lui FC Argeș atunci când a fost retrogradată. Eu cred că decizia va fi similară. Eu cred că această echipă va merge mai departe”, a declarat Dani Coman, la emisiunea Fotbal Club de la Digisport 1.

  Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA, a vorbit la emisiunea GSP Live despre acest caz.

  „Nu mi-e teamă deloc, nici măcar nu e programată o ședință astăzi. E un fake news. De două săptămâni, am primit o notificare de la DNA, UTA a fost clasată și absolvită de orice problemă și învinuire.

  Din acest motiv, nu avem niciun pic de emoții. UTA nu e în pericol deloc, urmează să fie achitați și cei doi angajați care sunt în continuare în club (n.r. Codru Decebal Grădinariu și Claudiu Drăgan).

  Un grup care se ocupa cu tot felul de lucruri mai puțin onorabile, condus din București de un președinte de AJF, a încercat să ajute diverse cluburi care aveau obiective. UTA a căzut în plasa acestui grup. Acei oameni au început să fie urmăriți de justiție.

  Clubul nostru a căzut în plasă. S-a lucrat mult la acest dosar și statul a cheltuit mulți bani. Norocul nostru este că stenogramele sunt în favoarea noastră. Unul din acest grup chiar l-a sunat pe șeful lui și i-a spus: Îmi pare rău, dar știi cum sunt ardelenii. Nu pot să-i fac, sunt căpoși. După aceea, șeful lui i-a spus: Să îi aduci aici că îi fac eu. Și apoi nu s-a mai întâmplat nimic…

  Din păcate, unii dintre competitorii acestei ligi nu știu să piardă”, a spus Alexandru Meszar, făcând referire la Astra, la GSP Live.

  „Nici cu retrogradarea nu ne dăm bătuţi definitiv. Există cazul cu UTA Arad, luni se va judeca la FRF şi vom vedea. În precedente cazuri, echipele au fost retrogradate pe aceeaşi speţă, aşa că vom aştepta răspunsul. Poate mai există o şansă de baraj”, declara și Bogdan Mara, director sportiv Astra Giurgiu, acesta fiind în două rânduri fotbalist la UTA Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.