joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Alexandru Meszar: „Cu material prost nu poți să faci calitate bună”

  de Lucian Dănilă | 10 februarie 2021, 4:07 PM | Sport

  0

  Alexandru Meszar, cel care conduce proiectul UTA din 2013 și până în prezent, a vorbit despre calitatea gazonului de pe noua arenă „Francisc Neuman”.

  „Vreau sa spun că rezultatele slabe de la meciurile de acasă nu se datorează neapărat stării gazonului, deoarece am demonstrat că am câștigat pe terenuri poate mai slab pregătite pentru joc decât cel de la Arad. Altfel, nu e treaba clubului UTA să se bage în chestiunea legată de calitatea gazonului. Pentru acest stadion și teren, noi plătim chirie, iar proprietarul trebuie să facă toate demersurile ca să justifice această chirie. Adică achităm niște bani pentru vestiare, magazii, dar și un teren pus la punct, la cheie. Nu avem voie și nici nu dorim, nu avem capacitatea, să intervenim la gazon, este în sarcina titularului”, a spus Meszar.

  Când a fost întrebat despre soluții, Meszar a fost tranșant: „Cu material prost nu poți face calitate bună. Eu cred că singura soluție pentru un teren mai bun este schimbarea gazonului”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.