joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertAlertă teroristă la Londra. Bărbatul arestat pe Aeroportul Gatwick avea o grenadă în bagaj

  de - | 14 noiembrie 2015, 2:48 PM | Internaţional

  0

  Persoana arestată în această dimineață pe Aeroportul Gatwick din sudul Londrei era de naționalitate venezueleană și avea asupra sa o grenadă.

  Potrivit Daily Mail, bărbatul are 37 de ani și venise din America de Sud cu o cursă British Airways din Bogota, Columbia care făcuse o escală în Caracas, Venezuela.

  El a fost reținut de Poliția Sussex și dus la un post de poliție din centrul Londrei, unde va fi interogat.

  Pasagerii din terminalul de nord al Aeroportului Gatwick, au fost evacuați în această dimineață după ce a fost descoperit un pachet suspect.

  Potrivit The Independent, sute de persoane au fost scoase în ploaie, în fața aeroportului, în jurul orei 10.00.

  Un purtător de cuvânt al poliției Sussex a declarat că nu poate confirma rapoartele de alertă de securitate ale terminalului, dar a spus că acesta a fost evacuat pentru protejarea oamenilor.

  Alerta a venit pe fondul sporirii securității din Marea Britanie în urma valului de atacuri teroriste din capitala Franței.

  Sursa: ziarulromanesc.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.