duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul se alătură celorlalte orașe ale lumii, spunând #jesuisparis

  de Raluca Medeleanu | 14 noiembrie 2015, 10:59 PM | Știri Arad

  1

  În această noapte, Palatul Administrativ s-a „înfășurat” în drapelul Franței, ca semn de solidaritate cu francezii zguduiți de atacurile teroriste de vineri noaptea. Masacrul s-a soldat cu aproape 130 de morți (dintre care doi români) și sute de răniți.

  Aradul se alătură, astfel, mai multor orașe din lume care au ales să-și lumineze în culorile drapelului francez clădirile reprezentative, printre care New York (One World Trade Center), Rio de Janeiro (Statuia lui Iisus), Atena (Parlamentul), Sydney (Opera), Ierusalim (zidurile Orașului Vechi) sau Londra (Arcul Wembley).

  În contrast cu majoritatea lumii, Parisul – supranumit orașul luminii – a decis să oprească astăzi iluminatul Turnului Eiffel, la fel cum s-a întâmplat în ianuarie, după atentatele de la Charlie Hebdo. De asemenea, s-a oprit și vizitarea turnului.

  Președintele Franței, François Hollande, a decretat trei zile de doliu național în urma tragediei de ieri.

  12234871_1059534047398740_375844291621496909_n (1)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aeadul…mai bine si-ar vedea de problemele lui legate de mediu(a se vedea genocidul din fiecare noapte a arderii cauciucurilor de pe str Marului fum cu care suntem cu toti otraviti si ni se ia si ultima gura de aer , tot la fe si de nepasarea autoritatilor pasandu-si unii altora raspunderea) si gropile din drumurii pline cu noroie,halal civilizatie a secolului 21,s-a uitate ce bascalie a facut francezii de romani si cum am fost cu toti jigniti pe toate canalele lor de televiziune iar pe noi ne manananca in …frunte de atentatele lor,si hai sa le plangem de mila cu toti.

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.