marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Alertă la banca Sanpaolo din Arad! Un bagaj dă din nou bătăi de cap autorităților

  de Special Arad | 20 septembrie 2021, 1:53 PM | Știri Arad

  0

  Un bagaj amplasat pe bordura unuia dintre geamurile de la parterul băncii Intesa Sanpaolo Bank de pe Bulevardul Revoluției a alertat luni la amiază autoritățile.

  La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție și Ambulanță. Cercetările sunt în curs pentru identificarea conținutului.

  Amintim că în această vară, în iunie, autoritățile au mai fost alerate tot pentru o suspiciune de bombă, când în fața Palatului Copiilor a fost găsită o valiză suspectă, care – în final – s-a dovedit a fi o trusă cu scule uitată de un muncitor.

  Vom reveni cu amănunte în ceea ce privește situația de față.

  Update

  Reprezentanții IPJ Arad transmit următoarele: „La ora 13,16, un bărbat a apelat SNUAU 112 și a reclamat prezența suspecta a unui portbagaj de scuter de aprox 30×30 cm, în fața sediului unei bănci de pe Bd. Revoluției din Arad.
  La fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică și un echipaj ISU, pentru luarea primelor măsuri.
  După primele observații, cutia de depozitare de scuter a fost deschisă, aceasta fiind goală”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.