duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alerte cu bombă în mallurile din Budapesta și în mai multe orașe din Ungaria

  de - | 19 aprilie 2022, 6:58 PM | Internaţional

  0

  (foto: Benics Márk / 444.hu)

  Echipajele de intervenție au fost solicitate la Arena Mall din Budapesta și toți oamenii au fost evacuați din cauza unei alerte cu o bombă. Chiar în aceste momente, au ajuns la fața locului și echipajele de Poliție, informează 444.hu. Nu este însă un caz singular, potrivit presei maghiare. Este o alertă cu bombă și la centrul comercial Mammut din capitală, dar și în mai multe alte orașe din provincie.

  Potrivit index.hu, sunt alerte cu bombă chiar în mai multe centre comerciale din Budapesta și anume inclusiv la Westend, la Árkád, la MOM-park și la Corvin-Plaza.

  Echipajele au fost solicitate astăzi și în mai multe locuri din orașul Debrecen, la Arena Mall din Kaposvár și la Győr Plaza din orașul Győr.

  Potrivit 444.hu, amenințările au venit prin e-mail.

  Presa maghiară menționează, totodată, că au mai fost alerte cu bombă în mai multe malluri din capitala Ungariei în urmă cu trei săptămâni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.