duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Aeroportul belgian Ostende, evacuat după o alertă cu bombă

  de - | 18 octombrie 2023, 6:28 PM | Internaţional

  0

  Aeroportul din oraşul belgian Ostende a fost evacuat miercuri în urma unei alerte cu bombă, la două zile după atacul terorist de la Bruxelles în care au fost ucişi doi cetăţeni suedezi, transmite Agerpres, citând agenţia EFE.

  Ostende – Bruges este un mic aeroport situat în nord-vestul Belgiei şi care are legături aeriene în special cu destinaţii spaniole. În momentul primirii alertei nu se aflau pasageri în clădirea aeroportului, ci doar aproximativ 50 de membri ai personalului, dar aeroportul este inspectat ca măsură de precauţie.

  Tot miercuri au fost evacuate în Franţa opt aeroporturi regionale de asemenea în urma unor alerte cu bombă. Alerta cu bombă de la aeroportul Ostende a venit la scurt timp după ce acolo aterizase un avion care avea ca destinaţie aeroportul francez Lille şi fusese redirecţionat din cauza evacuării aeroportului francez.
  Citește mai mult pe Agerpres.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.