vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alegeri în Marea Britanie. O noapte mare pentru conservatori, una dezamăgitoare pentru laburiști

  de Special Arad | 8 mai 2015, 11:02 AM | Internaţional

  0

  Prim-ministrul britanic în exercițiu David Cameron, confortabil reales deputat în circumscripția sa, a declarat vineri – după rezultatele exit poll-urilor – că a fost „o noapte foarte mare pentru Partidul Conservator”, care, potrivit estimărilor, va forma noul guvern, scrie HotNews.

  „A fost, în mod clar, o noapte foarte mare pentru Partidul Conservator”, a declarat liderul conservatorilor, dar a subliniat că este „prea devreme pentru a ști exact rezultatul final”.

  Șeful laburiștilor, Ed Miliband, recunoaște înfrâgerea partidului său

  Liderul laburiștilor, Ed Miliband, reales în circumscripția sa din Doncaster, în timp ce partidul său este pe cale să sufere o înfrângere în legislative în fața conservatorilor lui David Cameron, a recunoscut, vineri dimineață, că noaptea de joi a fost „foarte dezamăgitoare” pentru partidul său.

  „Rezultatele sunt încă pe cale să apară, dar a fost în mod clar o noapte foarte dezamăgitoare și dificilă pentru laburiști”, a spus el, după realegerea sa, în timp ce un sondaj la ieșirea de la urne creditează Partidul Laburist cu 239 de locuri față de 316 pentru conservatori.

  Urmează scoțienii din SNP (58 de locuri), Lib Dem (10) și partidul anti-european UKIP (2 locuri), potrivit sondajului.

  exit_poll_3296056b

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.