duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Ajută-ne, să-i ajutăm”! Studenții Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au donat alimente, haine și jucării pentru o familie cu patru copii

  de Andreea Daniela B. | 20 mai 2021, 12:53 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Bunătatea unora aduce bucurie în suflet altora, mai ales atunci când nu își permit de multe ori nici măcar să viseze. Este vorba despre lucrurile mici care fac oamenii fericiți. Chiar de aceea, studenții Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au încercat să ușureze viața unei familii. Ei au donat haine, mâncare și jucării și astfel au reușit să înțeleagă și mai bine ce înseamnă meseria de asistent social.

  Viitorii asistenți sociali, actuali studenți ai Universității “Aurel Vlaicu” din Arad, continuă campania “Ajută-ne, să-i ajutăm”, sub atenta îndrumare a doamnei conf. univ. dr. Maria-Alina Breaz. De această dată, studenții specializării Asistență socială și-au îndreptat atenția și eforturile către o familie formată din 6 membri, patru copilași cu vârste cuprinse între 4 luni și 12 ani, alături de părinții acestora, cărora li s-a asigurat sprijin prin donarea de alimente, îmbrăcăminte și jucării.

  Voluntarii au fost întâmpinați cu multă bucurie, recunoștință și zâmbete calde. Voluntariatul presupune, pe de-o parte, empatie, iar pe de alta, dorința de a aduce o schimbare în lume și de a acționa în consecință. Persoanele care au disponibilitatea și dorința de a ajuta familii aflate în impas sunt încurajați să doneze, putând lua legătura cu persoanele de contact ale campaniei”, au povestit reprezentanții UAV Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.