Ai fi zis că e un joc făcut de peneliști… dar dacă PSD-ul merge pe principiul psihologiei inverse?

  de Special Arad | 7 februarie 2017, 6:06 PM | LOL

  0

  Recent, în mediul online a apărut un joc care copiază modelul unuia mai vechi din genul arcade. Mai exact, este vorba despre o versiune a jocului binecunoscut „Space Invaders”.

  În versiunea comică, românească, jocul se numește „PSD Invaders”, iar scopul acestuia face obiectul luptei împotriva corupției. Printre sloganele apărute în jocul online sunt „Corupția stă în Firea PSD”, „Învinge ciuma roșie” și altele, oferindu-ți posibilitatea să arunci cu bombe DNA în omuleți mici roșii cu saci de bani în spate.

  Un amuzant și un bun  Dragnea time killer, dacă nu te duci la proteste 🙂

  psd invaders

  insert slogan

  win

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.