luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Agentul 007 rămâne blond, Ed Sheeran și Katy Perry sunt cei mai tari pe Spotify, iar Chris Rock ne aduce un „Top Five”

  de Special Arad | 9 decembrie 2014, 12:30 PM | Monden | Video

  0

  Ultimele știri de top din lumea showbiz-ului includ noutăți despre noul film James Bond, laureații Spotify pentru anul 2014, premiera celui mai nou film al comediantului Chris Rock și bradul de Crăciun din New York.

  Recent, producătorii au anunțat titlul și distribuția celui de-al 24-lea film cu agentul 007. Daniel Craig rămâne în continuare cel mai blond Bond, iar noua producție se va numi „Spectre”.

  Membrii distribuției s-au adunat deja la studio – același de la „Dr. No” din 1962 – în timp ce echipa de producție amenajează scenele. Filmările au început luni.

  Ed Sheeran a fost numit cel mai difuzat artist din 2014 pe Spotify, care estimează că piesa „Don’t” a avut 860 de milioane de ascultători, iar albumul „X” a fost downloadat de 430 de milioane de oameni, cu toate că s-a lansat doar acum șase luni.

  De partea cealaltă stă Katy Parry, care a fost declarată cea mai difuzată artistă pe Spotify.

  Noul film cu Chris Rock, „Top Five”, a avut premiera în New York. Actorul nu are doar rolul principal, ci este și regizorul filmului.

  Lumânările celui mai faimos brad de Crăciun al New York-ului au fost aprinse săptămâna trecută. Cea de-a 82-a ceremonie în aer liber a fost difuzat în direct pe NBC și i-a avut pe scenă pe cântărețele LeAnn Rimes și Mariah Carey. Imensul brad din fața Rockefeller Plaza are peste 45.000 de beculețe.

  Sursa: NDTV, Reuters

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.