Vedeta „Peaky Blinders”, Cillian Murphy, este din nou favorit pentru rolul lui James Bond

  de Special Arad | 7 martie 2019, 12:26 PM | Monden

  0

  (foto: ladbible.com)

  Daniel Craig se pregătește pentru a cincea și ultima apariție în rolul celebrului agent 007, James Bond. Filmul numit deocamdată „Bond 25” (se vehiculează că titlul va fi „Shatterhand”) este anunțat să apară în 2020, dar casele de pariuri au început să „caute” încă de anul trecut înlocuitorul lui Daniel Craig.

  De ceva vreme încoace, presa a speculat că actorul Idris Elba ar fi următorul în linie (ceea ce ar fi o premieră, fiind primul James Bond de culoare), dar acum toată atenția este pe vedeta serialului BBC „Peaky Blinders”, Cillian Murphy, scrie ladbible.com.

  Ieri, statisticile agenției de pariuri Betway l-a plasat pe Cillian Murphy pe primul loc, dar a scăzut apoi în pariuri în timpul nopții. Popularitatea actorului de 42 de ani a crescut vertiginos în ultimii ani după succesul serialului „Peaky Blinders”, în care Murphy îl interpretează pe personajul principal, Thomas Shelby. La sfârșitul anului 2017, actorul a fost codaș în lista pariorilor, șansele lui fiind cotate egale cu ale lui Brad Pitt, însă în vara anului trecut a ajuns pe locul 2 printre favoriții publicului.

  Printre preferații pariorilor se mai numără și actorii Sam Heugan (din serialul „Outlander”), Tom Hiddleston (Loki din filmul „Thor” și seria „Avengers”), Tom Hardy (serialul „Taboo”, filmul „Venom”), Henry Cavill (ultimul „Superman”) sau chiar actorul de culoare John Boyega (Finn din seria „Star Wars”).


  Citește și Rami Malek ar putea fi inamicul lui James Bond


  Directorul agenției Betway a explicat însă ziarului The Irish Post că se așteaptă ca popularitatea lui Cillian Murphy ca posibilul urmaș al lui Daniel Craig să scadă în perioada următoare, când va apărea noul sezon al serialului „Peaky Blinders”.

  Dacă Cillian Murphy va deveni într-adevăr noul James Bond, el va fi al doilea actor irlandez în acest rol, după Pierce Brosnan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.