marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ofertă de nerefuzat pentru Daniel Craig. Cine ar putea fi noul Agent 007

  de - | 20 mai 2016, 11:53 AM | Monden

  2

  Celebrul actor Daniel Craig nu mai vrea să-l interpreteze pe James Bond, el refuzând oferta de 88 milioane de euro, care i s-a propus pentru interpretarea acestui rol în alte două filme.

  El a declarat presei anul trecut, după lansarea ultimului film din serie, „Spectre”, că mai bine își taie venele decât să îl întruchipeze din nou pe agentul 007, conform 7sur7.be, citat de b1.ro.

  Actorul de 48 de ani a vorbit serios atunci, susține Daily Mail.

  „Pentru Daniel s-a terminat. El le-a spus de nenumărate ori marilor patroni după „Spectre”. Au sperat să îl facă să se răzgândească propunându-i mulți bani, dar el nu vrea acest lucru”, arată o sursă.

  După patru episoade („Casino Royale”, „Quantum of Solace”, „Skyfall” și „Spectre”), Daniel Craig a câștigat în total 50 de milioane de euro. Obosit și având probleme la genunchi, acum preferă să se odihnească.

  Producătorii fac totul pentru a-l păstra, dar Craig a refuzat oferta de 88 de milioane de euro din partea studiourilor MGM.

  Se fac deja presupuneri în privința celui care îi va urma actorului britanic, considerat de fani un interpret excelent.

  Tom Hiddleston (foto), de 35 de ani, pare favorit. Actorul născut la Londra este cunoscut pentru rolurile din „Thor”, „Avengers” sau „Crimson Peak”.

  Tom-Hiddleston

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.