Află aici dacă ai dat răspunsurile corecte la Bacalaureat! Liceunet are rezolvările

  de Special Arad | 29 iunie 2015, 2:53 PM | Educaţie

  0

  Vești bune pentru elevii de clasa a XII-a de la profilele real și uman care au susținut proba scrisă a examenului de Bacalaureat la limba și literatura română. Site-ul liceunet.ro, o platformă special creată pentru a-i ajuta pe adolescenți să-și îmbunătățească performanțele școlare va publica un model de rezolvare a subiectelor pe care aceștia le-au primit, chiar în ziua examenului.

  Astfel, elevii vor putea verifica dacă au dat răspunsurile corecte și își vor putea calcula nota cu mult înainte de afișarea rezultatelor. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul liceunet.ro, la secțiunea „Subiecte rezolvate” (http://liceunet.ro/bacalaureat/romana/2015/iunie-iulie), iar acolo vor găsi câte un model de rezolvare, redactat de către profesori de limba și literatura română.

  În plus, elevii vor putea verifica dacă au rezolvat corect subiectele și la următoarele probe ale Bacalaureatului. Profesori de Istorie, Matematică și alte materii la care urmează să li se testeze cunoștințele vor redacta câte un model de rezolvare chiar în ziua examenului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.