sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Madona Maria Stoian (59 de ani), administratorul public al Județului Arad, soția secretarului general al Prefecturii Arad, Gheorghe Stoian

  de Alin Olteanu | 17 martie 2023, 7:46 AM | Știri Arad

  1

  În această noapte, în Spitalul Clinic de Urgență Județean Arad, a murit Madona Maria Stoian – administratorul public al Județului Arad. Doamna Stoian era în funcție în cadrul Consiliului Județean Arad din anul 2019, atunci când l-a înlocuit pe soțul ei, Gheorghe Stoian, plecat pentru a deveni prefectul  județului Arad.

  Din informațiile pe care le deținem, Madona Stoian ar fi suferit un stop cardiac acasă, resuscitată, a fost dusă la Spitalul Județean Arad, dar cu șanse minime de supraviețuire, totul plecând, se pare, de la o banală răceală.

  Între orele patru-cinci dimineața, în noaptea de joi spre vineri, Madona Maria Stoian a fost declarată decedată.

  Cu patru ani în urmă, în locul  fostului administrator public al Județului Arad, Gheorghe Stoian, președintele CJ Arad, Iustin Cionca, i-a găsit înlocuitor în persoana soției acestuia, Madona Maria Stoian.

  Din informațiile noastre, Madona Maria Stoian avea 59 de ani, dar vom corecta aceasta vârstă, dacă este nevoie, în momentul în care vom actualiza știrea.

  Dumnezeu să o odihnească!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.