duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ADMINISTRAȚIE: Dimploma pentru „final de mandat” merge cu MANDAT la Erika „Muammar al-Gaddafi” Stark

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 2:00 PM | Pamflet

  4

  An plin și greu pentru „Generalul” Erika Stark, această Muammar al-Gaddafi al DGASPC Arad. Un an plin cu acuzații și scenarii parcă desprinse din telenovelele spaniole sau, după caz, palestiniene. Persoane cu dizabilități au protestat că sunt tratate cu umilință, altele au acuzat-o că a primit mită pentru „rezolvarea” unor dosare de handicap, că nu și-a asumat răspunderea pentru moartea unui băiat de la o casă de tip familial din Lipova, înecat în Mureş, că a intervenit abia după ce a apărut în presă cazul a două fetițe abandonate de părinți și violate de unchiul lor, sau că a ținut partea unei partenere, încercând să mușamalizeze adevărata poziție pe care o are instituția pe care o „patronează” în legătură cu situația unei fetițe din Arad.

  A fost protejata lui Ioțcu… dar Ioțcu s-a dus „tai, tai”, de braț cu DNA-ul, iar Stark a rămas singură pe „front”, nevoită să țină piept războiului civil, sau mai degrabă… social. Cu atâta stres acumulat, nu-i de mirare că atunci când a aflat despre soarta fostului președinte CJA, Stark s-a închis într-un birou și și-a dat frâu lacrimilor. Minute, ore întregi, zile bune, împreună cu contabila care citea contorul de apă, pardon, de lacrimi. Și-atât de tare s-a necăjit… încât a reușit să mototolească și câteva dintre contractele de achiziție pe care le-a dat din „suflet” doamnei deputat…

  „Popularitatea” ei ascendentă s-a putut vedea și la „Gala Voluntariatului”, la începutul lunii decembrie, când, în momentul primirii premiului, în sală s-au auzit doar greierii, pe lângă aplauzele câtorva voluntari din străinătate, nevorbitori de română, care oricum aplaudau mecanic tot ce „mișca” pe scenă.

  Nici din milă, nici din compasiune, Special Arad îi oferă Dimploma pentru întreaga activitate, acum, la final de mandat… că dacă nu și-l încheie ea, singură, cu mânuța ei, la fel ca Ana Maria Dragoș la Centrul Cultural Județean, i-l încheie omuleții…

  Și-atunci nici lacrimile nu mai contează…

  DIMPLOMA erika stark

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O femeie incompetenta si aroganta, ce si-a terminat facultatea acum cativa anisori (cu toate ca e la o venerabila varsta), foarte limitata si ingusta, ce nu stie nimic dar isi asuma toate realizarile pe spatele oamenilor din jurul ei ce muncesc pe rupte.
   Cu contractele preferentiale cum mai stai, doamna Stark? Daca pica Boghicevici, atunci sa vedeti lacrimi (din spatele gratiilor), nu cele varsate pentru Iotcu.
   Tic…tac…

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.