Administrația Ștrandului Neptun a pornit „motoarele” și încălzește apa din bazine

  de Special Arad | 25 iunie 2020, 11:23 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În așteptarea primului week-end în care sunt anunțate cele mai ridicate temperaturi din acest an, după „ț” zile de ploaie, administrația Ștrandului Neptun și-a depozitat umbrelele la loc sigur și anunță arădenii că a început să încălzească apa din bazinele aflate în incintă, în așteptarea doritorilor.

  „Pentru a ne respecta promisiunile și pentru a le oferi arădenilor condițiile cele mai bune pentru a se relaxa, am început, din această dimineață, să încălzim apa din bazinele pe care le avem la Ștrandul Neptun”- ne-a declarat Nicolae Mehelean, directorul Recons, societate a Primăriei Arad, care are în administrare Ștrandul Neptun.

  Și ca să nu uităm: regulile de distanțare socială trebuie respectate!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.