sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Actorii arădeni – prezenți la Festivalul Internațional de Teatru „Povești”

  de Special Arad | 13 mai 2022, 1:42 PM | Cultură

  0

  Unul dintre cele mai importante evenimente festivaliere ale acestui sezon teatral – Festivalul Internațional de Teatru „Povești” – se desfășoară în aceste zile la Alba Iulia.

  Pe afișul ediției din 2022 se află și unul dintre spectacolele de succes ale Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Este vorba despre „Sperietoarea de păsări”, în regia Adelei Moldovan și avându-le ca protagoniste pe actrițele: Adina Doba și Lenuța Dorobanțu. Spectacolul este programat luni, 16 mai, de la ora 11.00, în sala Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia.

  Festivalul Internațional de Teatru „Povești” ajunge în 2022 la cea de a XV-a ediție. Evenimentul este organizat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.