Actorii arădeni – prezenți la Festivalul Internațional de Teatru „Povești”

  de Special Arad | 13 mai 2022, 1:42 PM | Cultură

  0

  Unul dintre cele mai importante evenimente festivaliere ale acestui sezon teatral – Festivalul Internațional de Teatru „Povești” – se desfășoară în aceste zile la Alba Iulia.

  Pe afișul ediției din 2022 se află și unul dintre spectacolele de succes ale Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Este vorba despre „Sperietoarea de păsări”, în regia Adelei Moldovan și avându-le ca protagoniste pe actrițele: Adina Doba și Lenuța Dorobanțu. Spectacolul este programat luni, 16 mai, de la ora 11.00, în sala Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia.

  Festivalul Internațional de Teatru „Povești” ajunge în 2022 la cea de a XV-a ediție. Evenimentul este organizat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.