Activitate suspectă pe WhatsApp-ul Luizei Melencu: contul fetei a fost activ în noaptea de 14 spre 15 august

  de - | 16 august 2019, 9:16 AM | Naţional | Topic special

  0

  (foto: stirileprotv.ro)

  Una dintre colegele Luizei Melencu a semnalat familia tinerei și anchetatorii după ce în grupul de WhatsApp al clasei a apărut activitate pe contul fetei de 18 ani dispărută în luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o.

  Potrivit bunicului Luizei, citat de Adevărul.ro, contul de WhatsApp al fetei a rămas activ până în noaptea de 14 spre 15 august, când la ora 00:56 a ieșit din grupul respectiv.

  După aceea, prietena Luizei a încercat să apeleze numărul, însă telefonul era închis. Până la acel moment, se putea vedea că ultima dată fata a fost activă pe WhatsApp în 14 aprilie 2019, a mai spus tânăra, conform sursei citate care a publicat și capturi foto.

  Experții consultați de Adevărul susțin că există mai multe variante: fie cineva a deschis telefonul, care nu mai fusese folosit din ziua dispariției Luizei, fie că anchetatorii au clonat cartela SIM pentru a vedea cu cine vorbea tânăra.

  Sursa: Știrile ProTV

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.