miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Un pacient s-a cocoțat pe acoperișul Secției de Psihiatrie | Video

  de Special Arad | 16 aprilie 2024, 12:35 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Forfotă mare pe strada Ștefan Cicio Pop, în această dimineață, când un bărbat s-a urcat pe acoperișul Secției de Psihiatrie din cadrul SCJU Arad. Acesta a început să se plimbe pe acoperiș, mișcând din loc și mai multe țigle, care s-au prăbușit pe trotuar.

  Secția de Psihiatrie funcționează la ora actuală în clădirea fostului Spital de Infecțioase. Bărbatul a ajuns inclusiv pe acoperișul casei de lângă, producând daune materiale și acolo, pe o suprafață de aprox. 2 mp. Printre altele, pacientul cocoțat pe acoperiș a început să dezasambleze un horn.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj de la SMURD și pompierii militari, care l-au dat jos pe bărbat, folosindu-se de o scară de incendiu.

  Potrivit SCJU, bărbatul are 32 ani, fiind chiar pacient la secția respectivă. Se afla în curtea pacienților, s-a cățărat pe clădire, ajungând pe acoperiș. După ce a fost adus la nivelul solului de către pompierii militari, el a fost preluat de personalul medical. Nu a suferit leziuni. A fost din nou internat pe secție.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.