Accidentat, vicele Bognar negociază cu Falcă semaforizarea în Arad. Pe unde calcă, se face verde!

  de Mihai Todoca | 16 June 2016, 11:27 AM | Pamflet

  1

  Ziua de 15 iunie este o zi istorică în conștiința României, este ziua când moartea marelui poet Eminescu este comemorată. Omul a scris mult și bine, a fost și pe la unguri, eh, și-a trăit viața frumos iar noi i-am ridicat mai multe monumente prin țară. Monumente, să ne înțelegem bine, meritate.

  Ce legătură are asta cu viceprimarul care zilele trecute a fost accidentat pe trecerea pentru pietoni, ajungând în spital?

  Ei bine… ieri au demarat lucrările la semaforizarea corespunzătoare a blestematei treceri de pietoni de pe strada Kogălniceanu, cea care i-a pus viceprimarului viața în pericol. Forțând puțin nota, am putea constata că aceleași cauze ar putea produce aceleași efecte… Iar dacă medicul îi recomandă viceprimarului plimbări lungi pe străzile municipiului, atunci să ne ținem, noi șoferii, că tot din zece în zece metri o să avem parte de semafoare. No, și? Ce dacă înjurăm?…

  Și mai una enervantă… cică atunci când ajunge vicele la semafor acesta se face verde… ca UDMR-ul.

  În concluzie umoristică: 15 iunie, pentru România este Eminescu, pentru arădeni e Kogălniceanu-Bognar.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca ati fi fost mai atent puteati observa ca in zona intersectiei „blestemate” (idioata denumire jurnalistica) au inceput lucrari de montare a diversilor stalpi inca dinainte de accident, de asemenea si asfaltul de pe trouar si marginea soselei a fost spart pentru asezarea tubulaturii.
   De parca ar exista „noi soferii”, ei pietonii.
   Starea naturala, implicita a oricarui om este cea de pieton, asta daca nu coborati din pat cu tot cu masina.
   Slabut articol, de nivelul soferului care l-a luat pe capota pe multpreavicele Levi.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.