Breaking NewsAccident de muncă la Takata. Un bărbat a căzut de pe o scară

  de Special Arad | 17 ianuarie 2018, 3:06 PM | Știri Arad

  1

  Un bărbat de 30 de ani a suferit astăzi un accident de muncă la fabrica de componente auto Takata din Arad, căzând de pe o scară. Deocamdată nu avem detalii despre înălțimea de la care a căzut bărbatul sau despre modul în care s-a produs accidentul.

  Din primele informații, se pare că bărbatul nu are răni grave, doar câteva fracturi. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

  Fiind un accident la locul de muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă investighează cazul.

  Revenim cu informații

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Normal că se întâmplă accidente din moment ce oamenii sunt chemați nonstop la ore suplimentare, patronii nu se gândesc numai la producție, nicidecum la sănătatea fizică si psihică a angajatilor. Asa este la toate fabricile din Arad. Mergi la ore esti bine văzut, nu mergi la ore se comportă urât cu tine. Itm nu isi face treaba. Au pile smecherii.

   +24 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.