miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Abuz în serviciu și fals intelectual, infracțiunile cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș în urma perchezițiilor de la primărie

  de Ioana Costaș | 24 mai 2024, 4:10 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Primăria Chișineu-Criș

  Abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu și fals intelectual în formă continuată sunt infracțiunile pe care Parchetul de pe lângă Judecătoria (PJ) Chișineu-Criș le are în cercetare în urma perchezițiilor efectuate astăzi la Primăria Chișineu-Criș.

  Interpelați pe subiect, reprezentanții PJ Chișineu-Criș au răspuns că, în speță, cercetările sunt efectuate in rem (începerea urmăririi penale in rem presupune începerea urmăririi penale cu privire la faptă, iar nu cu privire la făptuitor). Prin urmare, în urma perchezițiilor de astăzi, nicio persoană nu a fost condusă la audieri.

  Bineînțeles, cercetările procurorilor sunt efectuate în legătură cu activitatea unor funcționari din cadrul Primăriei Chișineu-Criș.

  Reprezentanții PJ Chișineu-Criș au răspuns pentru Special Arad că în urma perchezițiilor efectuate astăzi la Primăria Chișineu-Criș au fost ridicate documente și mijloace de stocare a datelor electronice.

  Ancheta continuă în acest caz.

  Citește și: Percheziții la Primăria Chișineu-Criș. Poliția a verificat documente

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.