vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Abia mai au timp să mai respire! Pompierii arădeni au participat la sute de misiuni în primele două săptămâni ale lunii

  de Special Arad | 17 mai 2021, 8:35 PM | Știri Arad

  0

  Misiunile pompierilor nu se termină niciodată. Chiar de aceea, conform unui bilanț făcut pentru primele două săptămâni ale acestei luni, pompierii au participat la 315 misiuni de intervenție, 4 recunoașterii și 3 misiuni de asigurare ale pompierilor militari arădeni.

  Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldis ” al județului Arad, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au desfășurat în acest această perioadă 315 misiuni de intervenție după cum urmează:

  -255 intervenții SMURD (129 au fost în mediul urban și 126 în mediul rural)

  -12 incendii la locuințe, anexe, autoturisme, deșeuri vegetale, resturi menajere (3 au fost de vegetație uscată sau resturi vegetale)

  -30 misiuni pentru decontaminarea personalului și tehnicii de intervenție în urma transportului persoanelor confirmate cu noul coronavirus către unități medicale.

  -1 misiune de salvare animale

  -17 alte timpuri de misiuni (asigurare zonă în vederea evitării altor pericole, asigurare evenimente publice, asistență persoane).

  În 3 situații echipajele au fost întoarse din drum și în 8 cazuri nu a mai fost necesară intervenția echipajelor.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.