Balul arădenilor din București, mai „sărac” de la an la an… Procurorii sunt „pe” telefoanele participanților

  de O. Peniță | 8 noiembrie 2016, 10:25 AM | Culise

  1

  Manifestarea e frumoasă iar organizatorii pun suflet să-i adune pe cei circa 150-160 de arădeni care se cunosc destul de bine unii cu alții la un bal de socializare și depănare de experiențe „a la Capitală”. Sindrofia din anul acesta a avut loc aseară, 7 noiembrie, la Caredy Luxury Ballroom  – un salon aflat pe Calea Plevnei 46-48, București. Celor peste 100 de arădeni care s-au încumetat  – și bine au făcut pentru că, am înțeles, cheful a fost „faină” – să plătească cei 15o de lei ca preț de intrare, le-au cântat muzicienii arădeni Leo Iorga, Teo Boar şi Vlady Cnejevici. Dar a mai participat și Mircea Baniciu.

  Printre prezenți, sursele noastre i-au recunoscut ușor pe deputații Calimente, Pistru, Căprar și pe Gheorghe Falcă. Alte nume nu mai dăm pentru că nu suntem siguri. Cert e că Falcă a ajuns mai târziu și, ca de obicei, a dat din mâini ca să-i poate convinge pe cei cu care a stat la masă că el este sută la sută dedicat arădenilor care locuiesc în Arad și au nevoie de primar. Culmea culmilor.. nu i-a convins!

  Și cum niciun Bal nu scapă „nepedepsit” de o ieșire în decor (să fim înțeleși, nu s-a îmbătat nimeni!) care să descrețească frunțile și să-i facă să zâmbească pe participanți, iat-o mai jos și pe cea de anul acesta.

  Unul dintre organizatori, probabil cel care sa dedicat cel mai mult și nu a avut timp nici să mănânce până la ora primirii invitaților, nicidecum să se uite la știri, a observat că lipsește de la masă unul dintre cei mai celebrii arădeni care au călcat Bucureștiul în ultimul deceniu (scuză-ne, Falcă!, nu ne gândim la tine…), arădean care s-ar părea că și-a și achitat taxa dar era absent. Imediat și-a scos telefonul din buzunar și a trimis sms-ul cu textul: „Sorine, ce faci? Nu mai ajungi?”

  Sorin însă… nu avea cum să ajungă. În acel moment, pe scrolul televiziunilor de știri rula (încă) neîntrerupt: „Breaking news: Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost reținut de procurorii DNA pentru 24 de ore”.

  Pentru conformitate, Balul Arădenilor, anul trecut, nu s-a ținut. Atunci, sms-ul ar fi trebuit trimis lui Nicolae Ioțcu…

  În 2017… chiar nu știm ce-o să mai fie. Dar, repetăm, evenimentul e frumos.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.