A trecut pe roșu la barieră, deși avea deja permisul suspendat și dovada expirată

  de Special Arad | 16 mai 2014, 4:09 PM | Știri Arad

  0

  Un bărbat de 41 de ani a fost depistat, joi, de polițiștii arădeni în timp ce încălca mai multe legi cu privire la circulația pe drumurile publice.

  Astfel, aflat la volanul unui Opel, bărbatul a depășit întreaga coloană de mașini oprite la bariera dintre Arad și Vladimirescu și a trecut peste calea ferată fără să ia în seamă semnalele sonore și luminoase care interzic trecerea.

  După ce l-au oprit, polițiștii au constatat că acesta avea permisul suspendat, iar dovada pe care o avea era modificată de șofer, aceasta fiind deja expirată.

  Oamenii legii îl cercetează acum pe bărbatul de 41 de ani sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni: conducere în perioada de suspendare a dreptului de conducere, fals și uz de fals în înscrisuri oficiale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.