joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A trecut pe roșu la barieră, deși avea deja permisul suspendat și dovada expirată

  de Special Arad | 16 mai 2014, 4:09 PM | Știri Arad

  0

  Un bărbat de 41 de ani a fost depistat, joi, de polițiștii arădeni în timp ce încălca mai multe legi cu privire la circulația pe drumurile publice.

  Astfel, aflat la volanul unui Opel, bărbatul a depășit întreaga coloană de mașini oprite la bariera dintre Arad și Vladimirescu și a trecut peste calea ferată fără să ia în seamă semnalele sonore și luminoase care interzic trecerea.

  După ce l-au oprit, polițiștii au constatat că acesta avea permisul suspendat, iar dovada pe care o avea era modificată de șofer, aceasta fiind deja expirată.

  Oamenii legii îl cercetează acum pe bărbatul de 41 de ani sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni: conducere în perioada de suspendare a dreptului de conducere, fals și uz de fals în înscrisuri oficiale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.