marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A murit președintele Partidei Romilor din Arad, Gheorghe Covaci, în urma infecției cu Covid-19

  de Special Arad | 16 noiembrie 2021, 5:21 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Președintele Asociației Partida Romilor „Pro-Europa” – sucursala județeană Arad, Gheorghe Covaci, a murit în dimineața zilei de azi, 16 noiembrie, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, la secția Covid-19. Avea 50 de ani.

  Gheorghe Covaci a ajuns, în spital în urmă cu aproximativ două săptămâni, cu afecțiuni pulmonare grave, la care s- adăugat infecția cu Covid-19.

  Luna trecută, Gheorghe Covaci a postat pe Facebook imagini din comuna Vinga, unde Partida Romilor Pro-Europa a continuat campania civică de conștientizare a importanței apartenenței și identității etnice. „Îmi asum identitatea, mândru că sunt rom!”, scria Gheorghe Covaci.

  Gheorghe Covaci, absolvent al Facultății de Științe Juridice la Universitatea „Vasile Goldiș” a fost președintele Asociației Partida Romilor „Pro-Europa” – sucursala județeană Arad din anul 2019.

  Priveghiul va avea loc astăzi, la ora 19, la capela Kuki din Grădiște.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.