Amendă de 40.000 lei pentru o pescărie din localitatea Mocrea

  de Special Arad | 3 August 2021, 11:06 AM | Știri Arad

  0

  O echipă de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Arad, împreună cu reprezentanți ai IPJ Arad – S.O.P. Biroul Combatere Delicte Silvice, au efectuat un control la o pescărie din localitatea Mocrea în baza prevederilor Planului Comun de acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol.

  A fost constatată o amenajare piscicolă în suprafață de aprox. 3 ha cu o suprafață de aprox. 2,5 ha luciu de apă.

  Societatea care deține amenajarea nu a solicitat Autorizație de Gospodărire a Apelor de la A.N.A.R. – Administrația Bazinală de Apă Crișuri Oradea, iar pentru lipsa acesteia a fost sancționată contravențional cu o amendă de 40.000 lei, conform Legii 107/1996 – Legea Apelor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.