A murit la 23 de ani pe autostrada Timișoara – Arad! Era masterandă la medicină veterinară

  de - | 4 noiembrie 2019, 3:40 PM | Regional

  0

  ISU Timiş a fost chemat în această dimineață să intervină în urma producerii unui accident rutier la coborârea de pe A1 spre Lipova. Salvatorii au găsit la faţa locului o maşină răsturnată şi trei victime, toate inconştiente. O persoană era încarcerată, iar două persoane se aflau în afara autoturismului şi prezentau semne vitale. La fața locului s-a deplasat și elicopterul Smurd.

  Victimele au vârste cuprinse între 22 și 24 ani, scrie observatordetimis.ro. Autoturismul este înmatriculat în Gorj.

  În urma evaluării medicale, o victimă de sex feminin a fost declarată decedată. Celelalte două victime (bărbat și femeie) au fost transportate la spital. Tânăra care a murit era studentă la Master în anul I, la Universitatea de Medicină Veterinară în Timișoara și se întorcea de acasă la școală, după ce petrecuse weekendul la părinți, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Șoferul este, și el, student la Medicină Veterinară tot în Timișoara.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.