A murit în seara de Crăciun, prăbușindu-se într-o râpă la Cetatea Șoimoș!

  de Special Arad | 28 decembrie 2015, 11:14 AM | Lipova | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Destin nefericit pentru un cioban, care-și păștea oile în zona Dealurilor Lipovei, în chiar Sfânta noapte de Crăciun. În timp ce alerga după oile rătăcite prin Cetatea Șoimoș – Radna, pe o ceață densă și un frig constant – fenomene amplificate de căderea nopții -, ciobanul a alunecat într-o râpă abruptă de pe Creasta Șoimoșul, de pe versantul opus cardinal Drumului Național 7. A ajuns în vale sfârtecat de pietre și arbuști, pierzându-și viața în timpul rostogolirii. La fața locului, organele statului n-au avut altceva de făcut decât să constate decesul.

  Foto: veniticunoiarad.blogspot.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.