Un supermarket din Arad a fost amendat cu 50 000 de lei de Garda de Mediu

  de Special Arad | 30 September 2021, 12:06 PM | Știri Arad

  0

  În urma unei sesizări înregistrată la Garda Națională de Mediu-Comisariatul Județean Arad, o echipă de comisari s-au deplasat la un supermarket din intravilanul municipiului Arad, unde au constatat că acesta funcționa fără a deține Autorizație de Mediu – act necesar prevăzut de legislația în vigoare.

  Pentru încălcarea OUG 195/2005 – privind protecția mediului a fost aplicată sancțiunea contravențională – amendă 50.000 ron.

  Din informațiile noastre ar fi vorba de supermarket-ul Remarkt, care dealtfel a și plătit amenda deja.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.