duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A început preluarea cererilor pentru locurile de parcare din Fast Park-ul din Micălaca

  de Raluca Medeleanu | 28 octombrie 2021, 6:21 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  De astăzi a începu preluarea cererilor pentru obținerea unui loc de parcare, contra cost, în noua parcare Fast Park de pe strada Zalău din cartierul Micălaca,  care dispune de un total de 112 locuri, dintre care 4 sunt pentru persoane cu dizabilități.

  Pot să solicite un loc de parcare în Fast Park atât locatarii din jur cât și persoanele care își desfășoară activitatea în zona respectivă (cu adeverință de la locul de muncă).

  Se menționează că se va putea parca pe locul respectiv doar cu mașina pe care a fost realizat contractul, întrucât locul este rezervat pe baza numărului de înmatriculare, astfel că nu se poate ceda locul în favoarea altcuiva. De asemenea, cele 4 locuri rezervate pentru persoanele cu handicap pot fi folosite de acestea doar în baza cardului de handicap.

  Prețurile de pornire pentru licitație vor fi diferite, în funcție de locul ales. La parter, va începe de la 50 lei (+TVA) per lună, iar la etaj de la 30 lei (+TVA) per lună.

  Cererile se depun fie la sediul Recons de pe Calea Aurel Vlaicu bl.Z20/B, apartamentul 34, la parter, fie online, la adresa de e-mail [email protected]. Alături de cerere se atașează o copie a cărții de identitate și a certificatului de înmatriculare a mașinii (cu dovada că inspecția tehnică periodică este valabilă).

  Data și ora în care va începe licitația va fi făcută publică pe site-ul Recons, după 10 noiembrie, dar și prin SMS la numărul de telefon specificat de fiecare doritor în cerere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.