A fost asfaltată intersecția drumului Arad-Șiria cu Vladimirescu

  de Special Arad | 24 septembrie 2020, 1:54 PM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  Lucrările la drumul județean Arad-Pâncota avansează pe tronsonul Arad-Șiria. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de firma constructoare, la această oră este frezată îmbrăcămintea bituminoasă pe 19 km, de la ieșirea din Arad spre Șiria.

  Astăzi a fost turnat primul strat de asfalt și în intersecția cu drumul spre Vladimirescu, ceea ce înseamnă că și acolo se va putea circula, în condiții de șantier. Practic, este realizat sistemul rutier până la primul strat de asfalt, de la ieșirea din Arad și până după intersecția cu drumul spre Vladimirescu” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Totodată, cu stratul de balast și piatră spartă s-a ajuns până la jumătatea distanței dintre Horia și Șiria. Se lucrează la podețele transversale de pe drum până la km 20+000. Stratul de binder mai este așternut pe 2 km, de la ieșirea din Horia spre Șiria. Continuă lucrările de săpătură către Șiria dar și în localitatea Horia, pe sectoare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.