A făcut un live pe facebook din curtea spitalului pentru a demonstra că pandemia este „un mare teatru”. Acum are dosar penal | Video

  de - | 4 November 2021, 7:43 PM | Regional

  0

  Un bărbat care s-a plimbat în jurul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara încercând să-i convingă pe cei care îl urmăresc pe Facebook că pandemia de COVID-19 este „un mare teatru” s-ar putea alege cu dosar penal. „Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public pe o platformă de socializare, în care un bărbat afirmă faptul că s-ar afla la o unitate spitalicească din municipiul Timisoara, iar toate informațiile prezentate de autorități cu privire la aglomerarea spitalului respectiv cu pacienți confirmați pozitiv cu infecția virusului SARS COV-2 ar fi false, polițiștii din cadrul Sectiei 1 Poliție Urbană Timișoara s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infractiunii de «comunicare sau răspândire, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin acestea se pune în pericol securitatea națională», fiind întocmit un dosar penal în care se fac cercetări în vederea clarificări situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

  Citeste mai multe pe: www.pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.