A crezut că soția o să-i angajeze un avocat ca să-l scape, dar aceasta l-a lăsat pe mâna polițiștilor, beat și agresiv cum era…

  de Special Arad | 27 iulie 2020, 2:18 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Poliția Locală Arad)

  Un arădean de 30 de ani a avut o serie de ieșiri violente care i-au adus o amendă de 6.000 de lei. M.D. a avut proasta inspirație de a agresa de trei ori persoanele din jur fără prea multă pauză de odihnă.

  Primul episod al exteriorizării violenței tânărului a survenit în 25.07.2020, în jurul orelor 22:30, în zona stației de tramvai Făt-Frumos. Polițiștii locali au aplanat un scandal la care a participat împreună cu alți doi tovarăși de pahar. Doi dintre protagoniști au fost conduși de polițiștii locali la sediul Secției IPJ Vlaicu, pentru identificare, al treilea, care a fugit, urmând a fi sancționat ulterior. La secția de poliție, a fost solicitată și ambulanța pentru M.D., care prezenta lovituri. Acest lucru nu l-a împiedicat pe turbulent să devină agresiv a doua oară, la adresa personalului medical și a oamenilor legii, în timp ce i se acordau îngrijiri medicale.

  Cadrele medicale au decis transportul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad al tânărului violent, fiind însoțite de echipajul de poliție locală. la coborârea din ambulanță, agresivitatea lui M.D. a atins un nivel ce a impus încătușarea acestuia pentru transportul în incinta spitalului, în vederea internării și efectuarea investigațiilor medicale necesare.

  Sosită la fața locului, la solicitarea bărbatului implicat în scandal, soția acestuia a încercat inițial să contacteze un avocat pentru a-l ajuta. Ulterior, fiind martora comportamentului violent al soțului său față de polițiștii locali și personalul medical, ce risca să continue după finalizarea contactului cu echipajele respective, a insistat ca M.D. să rămână la spital, de teamă că ar putea fi pusă în pericol.

  Pentru faptele sale, respectivul a fost sancționat cu două amenzi, una de 2.000 și alta de 4.000 de lei, potrivit prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Celălalt scandalagiu a fost sancționat, după identificare, pentru participare la scandal, în cuantum de 200 lei, urmând ca și a treia persoană implicată în starea conflictuală, care a plecat de la fața locului să fie identificată și luată în evidență pentru situația în care, ulterior, una dintre persoane va depune plângere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.