sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr în vârstă de 15 ani, aruncat de colegi sub tren. Miraculos, el a scăpat cu viață

  de Special Arad | 28 ianuarie 2023, 9:25 AM | Internaţional

  1

  (foto: Captură video)

  Un băiat în vârstă de 15 ani, fiul unei românce, a fost atacat de câțiva colegi în Italia. Tânărul a fost victima unei tentative de omor la care a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost aruncat sub un tren.

  Evenimentul a avut loc într-o după amiază când stația din Seregno era aglomerată cu elevi care tocmai ce ieșeau de la școală. Băiatul aștepta trenul atunci când a fost înconjurat de un grup de colegi.

  Motivul pentru care tânărul a fost atacat a fost că i-a trimis un mesaj unei fete pe care o plăcea unul dintre atacatori. De asemenea, purta și un tricou de firmă pe care atacatorii au vrut să il fure, potrivit Libertatea.

  Miraculos, acesta a scăpat după ce a fost izbit de tren, ca mai apoi să se rostogolească între șine. A fost norocos și a scăpat cu viață, suferind doar o accidentare la cap și o entorsă la gleznă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.