joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  A chemat poliția din cauza fiului său agresiv, iar câteva minute mai târziu s-a trezit cu dosar penal pentru contrabandă

  de Special Arad | 30 iulie 2020, 4:04 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Arădenii nu încetează să uimească autoritățile. O întâmplare mai ciudată a avut loc la Sântana în cursul serii de ieri, 29 iulie. Agresiv și scăpat de sub control, mama unui bărbat de aproape 50 de ani a sunat autoritățile pentru a-l liniști pe bărbatul care tot o amenința cu bătaia. Polițiștii au rezolvat problema și după 15 minute au primit un apel de la aceeași adresă. De această dată fiul își denunța mama. Acesta le-a spus polițiștilor că femeia deține țigări ilegal.

  Comunicat:  „Polițiștii orașului Sântana au fost sesizați ieri, în jurul orei 18.35 despre faptul că o femeie a fost alungată din locuința sa și amenințată cu bătaia de fiul acesteia, de 49 de ani, din aceeași localitate. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

  În jurul orei 19.00, bărbatul în cauză a solicitat prezența unui echipaj de poliție la aceeași adresă, întrucât mama sa ar deține în incinta locuinței țigarete de contrabandă. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că deținătorul celor 89 de pachete de țigarete (1.780 de fire) susceptibile a proveni din contrabandă este chiar apelantul, acesta dorind să se răzbune pe mama sa pentru solicitarea ordinului de protecție provizoriu. Țigaretele au fost indisponibilizate, în cauză fiind întocmit dosar penal”, a transmis Claudia Iuga, Purtător de Cuvânt IPJ Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.