joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  A chemat poliția, deoarece a auzit zgomote în camionul pe care-l conducea

  de Special Arad | 8 decembrie 2021, 4:28 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: arhivă)

  În această dimineață, în jurul orei 10:30, polițiștii arădeni au fost sesizați prin apel la 112 , de către un bărbat, despre faptul că din interiorul camionului pe care îl conducea se aud zgomote.

  La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă, totodată solicitând prezența unor reprezentanți ai Biroului Vamal pentru desigilarea remorcii.

  În urma verificărilor a reieșit că în interiorul remorcii se aflau opt persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, toți cetățeni afgani.

  În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Inspectoratului General pentru Imigrări a reieșit că cinci dintre aceștia aveau drept de ședere temporară pe teritoriul României, unul este minor, iar ceilalți doi au fost predați polițiștilor de Frontieră în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.