Piept de pui în crustă de nuci
O rețetă din Liban à la reteteculinarepentrutoti.com
Ingrediente:
– 350 g piept de pui, 1-2 lingurițe miere, câte 1 linguriță miez de nucă, fulgi de porumb, ½ linguriță rozmarin, un vârf de cimbru, sare, piper, opțional cognac
Prăjim pe jumătate, pe grătar, pieptul de pui dat cu sare și piper. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt așezăm bucățile de pui.
Amestecăm restul ingredientelor și le punem peste carne.
Punem tava în cuptorul preîncălzit, la foc maxim, 3-5 min. Servim calde cu garnitură la alegere.
Comentariile portalului
Ar fi de preferat, să rămână acolo!
Felicitări ministrului maghiar! Dovedește că are coloana verticală și apară interesele țării și ale poporului maghiar.
Surprize surprize e ok O fi gata spitalul peste vreo 10 ani Defapt nu o sa îl termine că se vor termina bani și o sa îl termine alta firma Bine (...)