Piept de pui în crustă de nuci





O rețetă din Liban à la reteteculinarepentrutoti.com
Ingrediente:
– 350 g piept de pui, 1-2 lingurițe miere, câte 1 linguriță miez de nucă, fulgi de porumb, ½ linguriță rozmarin, un vârf de cimbru, sare, piper, opțional cognac
Prăjim pe jumătate, pe grătar, pieptul de pui dat cu sare și piper. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt așezăm bucățile de pui.
Amestecăm restul ingredientelor și le punem peste carne.
Punem tava în cuptorul preîncălzit, la foc maxim, 3-5 min. Servim calde cu garnitură la alegere.
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este