Cine vrea gazonul de la UTA? Primăria îl „împrăștie” gratuit oriunde în Arad





Lucrările la stadionul UTA intră în linie dreaptă, subiectul legat de acesta este oricum deja controversat având în vedere că au trecut trei ani de la ultimele intervenții, iar acum, stadionul va intra din nou în lucrări, deoarece gazonul – și nu numai – a fost de multe ori „rușinea” care se vedea la televizor.
Anul trecut LPF a amenințat echipa arădeană printr-o adresă că dacă nu va aduce gazonul la un standard normal, echipa arădeană va fi exilată să joace meciurile de acasă, în alt oraș.
Citește și: Gazonul UTA-ei, preșul politicienilor
În aceeași adresă se menționa ca acest lucru să fie făcut într-o pauză competițională, însă acest lucru nu putut fi realizat, urmând ca UTA să joace de-acum pe stadionul din Oradea. Menționam în trecut, că aceste lucrări ar dura maxim 8 luni de zile. Experiența cu firmele de casă însă ne îndeamnă să fim precauți.
Vom vedea. Vor trece 8 luni și vom vedea.
Până atunci însă, Primăria Arad, mai exact primarul Călin Bibarț invită arădenii care-și doresc o bucată din „orezăria” de pe stadion să vină la teren și să ia cu ei acasă kilogramele de pământ amestecat cu iarbă :
„Lucrările de înlocuire a gazonului la stadionul Francisc Neuman presupun și îndepărtarea gazonului vechi. Pentru că acesta este în continuare productiv și dorim să oferim posibilitatea refolosirii lui de către cei interesați, anunțăm Asociațiile de proprietari sau alți doritori din Arad că amestecul rezultat din această operațiune, care este optim pentru diverse spații verzi, poate fi obținut direct de la stadion, de luni până vineri, săptămâna aceasta, zilnic între orele 9 și 15, contactându-se reprezentantul Recons (intrarea prin parcarea din spate a stadionului). Pentru informații suplimentare puteți suna și la 0745 500 889”.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)